ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ | AURUM WELLNESS

Η διαδικασία της επαγγελματικής λεύκανσης δοντιών πραγματοποιείται στο ιατρείο μας με ειδικές λάμπες πολυμερισμού τύπου LED σε συνεργασία με την Philips Zoom, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με μόλις μια συνεδρία.

Είναι όμως κατάλληλη για εσάς; Πόσο κοστίζει και τι χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το ραντεβού σας;

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε ραντεβού με τον Δρ. Λεωνίδα Αυγερινό εύκολα και γρήγορα.

Beautiful Smile
252534271_302545901708797_7586993213751372577_n.jpg

Γιατί να επιλέξετε τη λεύκανση δοντιών στο ιατρείο μας;

Η λεύκανση δοντιών πραγματοποιείται σε μια ή δύο συνεδρίες, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι όμως ορατή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, ο οδοντίατρος μας μπορεί να σας προμηθεύσει με μασελάκια λεύκανσης για το σπίτι μετά την πρώτη επίσκεψη, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια της θεραπείας. 
Για χαμόγελο πάνω από δύο τόνους λευκότερο, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επαγγελματική μέθοδο λεύκανσης δοντιών και να μην καταφύγετε σε μια προσωρινή λύση με μασελάκια στο σπίτι. 

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ...

Τα δόντια μας είναι σαν σφουγγάρι! Αποτελούνται από πόρους όπως το δέρμα μας, και απορροφούν οποιαδήποτε χρωστική ουσία με την οποία έρχονται σε επαφή. Τροφές όπως τα παντζάρια, οι φράουλες ή η κόκκινη σάλτσα, αλλά και ροφήματα όπως ο καφές και το κόκκινο κρασί μπορούν εύκολα να αποχρωματίσουν τα δόντια μας και να αφήσουν λεκέδες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

Κλείστε γρήγορα και εύκολα ραντεβού με τον Δρ. Αυγερινό συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Θα επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα μας το συντομότερο.

Ευχαριστούμε! Θα είμαστε σε επικοινωνία.

λευκανση δοντιων
λευκανση δοντιων
λευκανση δοντιων
λευκανση δοντιων
λευκανση δοντιων
λευκανση δοντιων

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Very professional and he is so friendly, you will feel directly comfortable. I am happy with the result.

— van den Branden, B.

Είναι καταρτισμένος και έμπειρος γιατρός με εμπειρία στο εξωτερικό, ήταν προσεκτικός κατά τη διάρκεια της εξέτασης και με βοήθησε να προσαρμόσω τη θεραπεία στην καθημερινότητά μου. Πολύ όμορφο ιατρείο!

— Nektaria, K.