top of page

Αυξητική χειλιών: πριν & μετά

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την προετοιμασία αλλά και την αποθεραπεία μιας αυξητικής χειλιών.


Το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με την μη επεμβατική αισθητική ιατρική, τις θεραπείες δηλαδή που δεν χρειάζονται νυστέρι, βρίσκεται στα ύψη τα τελευταία χρόνια, με αύξηση των αισθητικών επεμβάσεων κατά σχεδόν 90% από το 2012. Παρολαυτά, οι λάθος εντυπώσεις αλλά και η παραπληροφόρηση είναι εξίσου διαδεδομένες. Ο παρακάτω οδηγός συνοψίζει ό,τι χρειάζεται να ξέρεις πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις με μια τέτοια θεραπεία.



  1. Υαλουρονικό οξύ: κάθε υλικό διαφέρει. Το υαλουρονικό οξύ (ΥΟ) έρχεται ουσιαστικά να αναπληρώσει το χαμένο κολλαγόνο και λίπος σε σημεία του προσώπου (δες εδώ τη χρήση του υαλουρονικού στις λεπτές γραμμές). Ενώ λοιπόν ο σκοπός του ΥΟ είναι να αφυπνήσει τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού, κάθε είδος διαφέρει. Στην Aurum Wellness, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Juvederm λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών της. Ο Δρ. Αυγερινός είναι στη διάθεση σας ώστε να διαλέξετε μαζί το κατάλληλο υλικό σχετικά με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

  2. Κάθε άνθρωπος διαφέρει. Η επιλογή του κατάλληλου για εσάς υλικού δε θα έπρεπε να επηρεάζεται από παράγοντες όπως τι χρησιμοποίησε κάποιος γνωστός σας, ή ένα διάσημο πρόσωπο. Άλλωστε, κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό, και αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες του κάθε ασθενούς ικανοποιούνται εξίσου διαφορετικά. Μην υποκύπτετε λοιπόν στην πίεση που μπορεί να λάβετε από τον περίγυρο ή από διαφημίσεις, αλλά συμβουλευτείτε έναν άριστο επαγγελματία στο είδος. Πατήστε εδώ αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις.

  3. Πόσες ενέσεις χρειάζονται; Συνήθως κάθε ένεση περιέχει 0.55mL με 1mL υαλουρονικού ανά περιοχή του προσώπου. Επιπλέον, καθώς η αναμενόμενη διάρκεια ζωής των υαλουρονικών οξέων κρατά τυπικά από 6 έως 18 μήνες, ακολουθείται επαναληπτική συνεδρία. Ωστόσο, πρόσφατα ευρήματα από μελέτες μαγνητικής τομογραφίας υποδεικνύουν ότι το υλικό διαρκεί πολύ περισσότερο, συχνά πολλά χρόνια μετά την συνεδρία. Επομένως, είναι σύνηθες να προτείνουμε τη χρήση μικρότερης ποσότητας σε μικρότερο χρονικό διάστημα ώστε να πετύχουμε ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

  4. Είναι άμεσα τα αποτελέσματα; Η σύντομη απάντηση; Ναι! Όμως όχι χωρίς και κάποιες παρενέργειες που, όπως τονίστηκε παραπάνω, διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Από ελαφρά μωβ στίγματα, μελανιές ή πρήξιμο, οι ενδείξεις ποικίλουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα φάρμακα που μπορεί να αυξήσουν την αιμορραγία (π.χ. Ασπιρίνη, ιβουπροφαίνη) και να περιμένεις εώς και δύο εβδομάδες μέχρι να γίνουν εμφανή τα πραγματικά αποτελέσματα.




Εγγραφείτε στη λίστα μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

bottom of page