top of page

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η Aurum Wellness παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες βασισμένες στις πιο σύγχρονες τεχνικές, παραμένοντας άμεσα ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις στην αισθητική ιατρική. Βρείτε την θεραπεία που επιθυμείτε και προσαρμόστε την στις δικές σας ανάγκες με τη συμβολή του έμπειρου ιατρού μας, Δρ. Αυγερινού.

ΤΗΛ: (+30) 6988574111
ΣΚΟΥΦΑ 60Α, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, 1ος ΟΡΟΦΟΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00
Σαβ-Κυρ: Με ραντεβού

Natural Beauty

Χείλη

Δώστε έμφαση στα χείλη σας και τονώστε το χαμόγελό σας.

Face Scrub

Ζυγωματικά & Πηγούνι

Αναδείξτε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας

Natural Beauty

Βλέμμα

Αποκτήστε ξεκούραστο βλέμμα και μειώστε τις ρυτίδες έκφρασης

Serious Model

BOTULINUM TOXIN

Μειώστε τις ρυτίδες έκφρασης και τυχόν σημάδια γήρανσης

Natural Lip Gloss

Σημάδια ΄του καπνιστή'

Απαλύνετε τις χαρακτηριστικές λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Οι θεραπείες αισθητικής ιατρικής, και συγκεκριμένα όσες αφορούν το υαλουρονικό οξύ, είναι μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις με σκοπό την βελτίωση των αναλογιών του προσώπου αλλά και την αναζωογόνηση των φυσικών χαρακτηριστικών, όπως είναι η ενίσχυση του περιγράμματος των χειλιών.

Τα αποτελέσματα αν και άμεσα εμφανή, είναι προσωρινά και αναστρέψιμα. Η διάρκεια κυμαίνεται από έξι έως δεκαοκτώ μήνες, χωρίς όμως αυτό να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Προκειμένου να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μικρές ποσότητες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα και με το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε ασθενούς.​

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ενέσιμα υαλουρονικά;
Παρά το όνομά τους, τα υαλουρονικά δεν εγχύονται συνήθως στο δέρμα ή στο χόριο (dermis). Εγχύονται κυρίως κάτω από το δέρμα, συνήθως στο στρώμα του υποδόριου ή λιπώδη ιστού, ή βαθύτερα. Το υαλουρονικό οξύ τοποθετείται συνήθως στα χείλη, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά, στη μύτη, το πηγούνι, το μέτωπο αλλά και κάτω από την περιοχή των ματιών. Σε άλλες περιπτώσεις, μια θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι χρήσιμη για την αποκατάσταση του όγκου στο πρόσωπο, όπως το γέμισμα λεπτών ρυτίδων που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου ή την απώλεια βάρους. ​

Πόσο διαρκούν;
Κατά μέσο όρο, η διάρκεια των υαλουρονικών ενέσεων είναι από έξι έως δεκαοκτώ μήνες. Πρόσφατες μελέτες μαγνητικής τομογραφίας σε άτομα μετά από ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος έδειξαν μικτά αποτελέσματα, διαπιστώνοντας ότι τα ενέσιμα υαλουρονικά παραμένουν για κάποιο καιρό παραπάνω, αλλά όχι για πάντα, καθώς απορροφούνται από τον οργανισμό (σε αντίθεση με το μπότοξ).​

Παρά την απροσδόκητη διάρκεια παραμονής τους στο πρόσωπο, η αναστρεψιμότητα των θεραπειών του υαλουρονικού οξέος είναι απλή. Με ένα ένζυμο που ονομάζεται υαλουρονιδάση, η αφαίρεση περίσειου υαλουρονικού είναι πιθανή, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τη συνεδρία. Δεδομένης της πιθανής μακροζωίας των υαλουρονικών,θεωρούμε σημαντικό να χρησιμοποιούμε μικρότερες ποσότητες κατά τη συνεδρία. Αυτό αποτρέπει τη συσσώρευση του υλικού και την υπερβολική διόγκωση του προσώπου. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε για αυτή τη θεραπεία.

Πόσες ενέσεις να κάνω;

Συνήθως κάθε ένεση περιέχει 0.55mL με 1mL υαλουρονικού ανά περιοχή του προσώπου. Επιπλέον, καθώς η αναμενόμενη διάρκεια ζωής των υαλουρονικών οξέων κρατά τυπικά από 6 έως 18 μήνες, ακολουθείται επαναληπτική συνεδρία. Ωστόσο, πρόσφατα ευρήματα από μελέτες μαγνητικής τομογραφίας υποδεικνύουν ότι το υλικό διαρκεί πολύ περισσότερο, συχνά πολλά χρόνια μετά την συνεδρία. Επομένως, είναι σύνηθες να προτείνουμε τη χρήση μικρότερης ποσότητας σε μικρότερο χρονικό διάστημα ώστε να πετύχουμε ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Το πρόσωπο πρέπει να εκτιμάται προσεκτικά πριν από κάθε συνεδρία θεραπείας για να προσδιοριστεί η ανάγκη για το σωστό υλικό και την ποσότητα αυτού.

Τι πρέπει να περιμένω πριν και κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας;
Απαιτείται μια επίσκεψη είτε στην κλινική μας, είτε διαδικτυακά, πριν από την ολοκλήρωση της θεραπείας. Αυτό γίνεται για να καταγράψουμε το ιατρικό ιστορικό σας ώστε ο γιατρός μας να εκτιμήσει την κατάσταση. Η ποσότητα του υλικού και τα σημεία έγχυσης θα προαποφασιστούν κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής συνεδρίας με τον ασθενή.

Η θεραπεία ξεκινά με τον καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποιώντας αντισηπτικό. Οι τοπικές αναισθητικές ενέσεις δεν χρησιμοποιούνται συχνά για να μουδιάζουν τις περιοχές θεραπείας, αλλά προτιμάται μια ισχυρή αναισθητική κρέμα για την αποφυγή πόνου. Το υαλουρονικό μπορεί να εγχυθεί είτε με βελόνα είτε με κάνουλα. Για τις περισσότερες περιοχές του προσώπου, προτιμούμε να χρησιμοποιούμε κάνουλες και όχι αιχμηρές βελόνες, καθώς αυτό αποτρέπει τον ανεπιθύμητο τραυματισμό αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τη δημιουργία αιματωμάτων. Σε αντίθεση με τις βελόνες, οι άκρες της κάνουλας είναι στρογγυλεμένες . Αυτό βοηθά στην αποφυγή διάτρησης των αιμοφόρων αγγείων. Χρησιμοποιούμε επίσης μια συσκευή που ονομάζεται Accuvein πριν από την έγχυση πληρωτικών. Αυτό βοηθά στην ανίχνευση της θέσης των φλεβών και μειώνει τον κίνδυνο μώλωπα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείστε γρήγορα και εύκολα ραντεβού με τον Δρ. Αυγερινό συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Θα επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα μας το συντομότερο.

bottom of page